Bedrijfsuitje Aalsmeer

Bedrijfsuitje Aalsmeer

“Een leuk bedrijfsuitje of personeelsuitje in Aalsmeer? Of misschien een bedrijfsfeest of themafeest? Wij organiseren leuke uitjes in Aalsmeer!”

Onder de rook van Amsterdam, maar zeker niet in de schaduw ervan, ligt Aalsmeer. Aalsmeer is één van de charmante kleinere gemeentes die Noord-Holland rijk is. Deze stad staat bekend om haar rijke handelsverleden. Begonnen als vissersdorp en uitgegroeid tot rijke stad door de verhandeling van aardbeien en bloemen. De stad geniet nog steeds landelijke bekendheid door de grootste bloemenveiling van de wereld, die er tot de dag van vandaag gevestigd is én nog steeds dienst doet als zodanig.

Leuke groepsuitjes in Aalsmeer

Anders: bekijk groepsactiviteiten in een andere stad of bekijk het bedrijfsuitje op locatie aanbod.

Ik Hou van Holland Dinerspel

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

PopQuiz Diner

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Moorddiner

Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Boek hem in Aalsmeer!

Misschien landelijk bekend, maar internationaal van belang, want de bloemen uit Aalsmeer gaan de hele wereld over! Waar een kleine stad groot in kan zijn… Vroege vogels kunnen de veiling van 7.00 uur tot 11.00 uur ‘s ochtends bezoeken. Gaat daarna een kopje koffie er wel in? De ‘Oude Veiling’, het eerste veilinggebouw uit 1912 is nu omgetoverd tot een sfeervol café-restaurant.

Kijk je in Aalsmeer nog wat beter om je heen, dan ontdek je mooie monumentale panden, zoals de watertoren, het oude Raadshuis en prachtige molens. Aalsmeer is een echt waterland. Er zijn veel kanalen en de nabijgelegen Westeinderplassen herbergen een  prachtig natuurgebied, onderdeel van Het Groene Hart.

Aalsmeer is een ideale uitvalsbasis voor menig groepsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of teamuitje! De eerder besproken bloemenmarkt met internationale allure, Flora Holland, is een bezoek meer dan waard. Een dagje het water op voor een afdelingsuitje? Rondvaarten, dinerspel, citygame, watersport, bootje huren; de Westeinderplassen en omgeving bieden veel verschillende recreatiemogelijkheden. Bovendien is Aalsmeer een leuke start van een complete dag uit, indoor of outdoor! Voor een origineel bedrijfsuitje in Aalsmeer bent u bij ons aan het goede adres. Ook in voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Aalsmeer, of op uw eigen locatie, zijn wij te boeken!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies